keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Draamaa

Houkuttelin Emännän tänne kirjoituspöydän luo samalla kun itse päivystän pöydän alla Isännän jäädessä katsomaan Viikingejä. Niistä kun me ei Emännän kanssa tykätä. Aivan karsea ohjelma. Niin synkkä ja iloton, verinen ja julma, että heikompaa hirvittää. Onneksi kuitenkin eletään tässä nykyajassa eikä tuossa kauhean synkässä. Hyi kamala, miten rumia ne suomalaisetkin näyttelijät ovat siinä naama-tatuointeineen, että haukuin ne äsken ihan lyttyyn.

No, ei nuo Emännän katsomat ohjelmatkaan sen fiksummilta vaikuta. Jotain reality-sarjoja naisten elämästä ja väittää niiden olevan vielä tottakin. Ja kuulemma totuuden olevan vielä uskomattomampaa. Olen kyllä huomannut, miten meidänkin Emäntä saa draamaa asiasta kuin asiasta ja sitä Isäntä jaksaa ihmetellä.  Olen minä sitäkin hiukan ihmetellyt, kun päivän mittaan Emännälle tuntuu tapahtuvan paljon enemmän asioita kuin Isännälle.  Missä ne oikein käy päivällä.

Emäntä muuten osti minulle hiljattain ruokakuppieni alle maton. Nyt yritän Emännän mieliksi syödä siinä maton päällä vaikka ei se ole yhtään niin kivaa, kuin kantaa ruokapalaset olohuoneen puolelle yksi kerrallaan ja nautiskella ne plyysimaton päältä. Mutta pakko kai tottua syömään arkisesti.
                 Ja sitten se sai loistoidean ja osti kyltin, jossa lukee "Varokaa Iloista Koiraa"
                              No, katotaan nyt sitten, ketä tässä naurattaa ....en minä käskien naura.