perjantai 16. lokakuuta 2015

Perjantai-kala


Oi joi, tänään on taas perjantai ja perjantaikala-päivä. Emäntä se käy aina perjantaisin jossain kalassa ja tuo semmoisen savulta haisevan paketin, jota se ei pysty minulta piilottamaan. Hajun perusteella  löydän sen vaikka mihin se sen piilottaisi.

Mutta iltaan pitää oottaa, ennenkuin pääsee siitä herkuttelemaan. Sitä ennen on odoteltava Isäntä kotiin ja ulkoilutettava emäntä.


Siinä sitä onkin sitten ylämäkeen kiskomista.

Mäen päällä onneksi meidät palkitsee kultainen vaahtera
 

Vielä ennen kuin pääsen sitä himoitsemaani kalaa maistamaan, niin pitää isäntäväen kanssa katsoa "Vain elämää"-ohjelma. Ja tällä kertaa jaksoin minäkin katsoa koko ohjelman, oli musiikki oikein korvaan käypää. Yhden kappaleen kohdalla meinasi isäntäväki joutua maksamaan 300 euroa/nuppi itkusakkoa, sen verran liikuttuneen näköisinä kuuntelivat. No, kyllä minäkin aattelin, että kyllä se Antti-poika laulaa osaa.Ainut mikä hiukan nostatti karvojani, oli se välissä pyörivä kissamainos. Hitsi, kun taas meinaavat meidän olkkariin sieltä hypätä.


Sitten vielä oli Isännän ulkoilutus Uutisten jälkeen. Siellä tiirattiin pienet ja isot Otavat.                           KOSKA SITÄ KALAA SAA !!!!!!!!!!
No, sitten lopulta Emäntä iski kalan pöytään mutta sanoi minulle, että "Odota, kyllä saat, jakka Isäntä on ensin syönyt" Se kun on minua nyt yrittänyt kouluttaa odottamaan, kun mukamas liian usein kerjään siltä kahvileipää. Sen oma vika, mitäs syö olohuoneen tuolissa, missä minullakin on paikka kädensijalla, Haistele siinä sitten nenän vieressä herkkupaloja.
Ja sitten se LOPULTA tapahtui, nousi Isäntä pöydästä ja minä pääsin apajille, OI JOI !!!!!!!!!!