torstai 2. kesäkuuta 2016

Nuuskijat

Repen kanssa käytiin taas nuuskimassa. Meillä kun on ylikehittyneet hajunenät. Repe nuuskutti nenä maassa jäniksen jälkiä ja löysi lopulta herkullisen....jäniksen papanan, on kuulemma koirien suurta herkkua .

Seuraavaksi sen tutka paljasti että naapurin suttura oli käyskennellyt meidän aidan vieressä ja sitäkös piti haistella tarkasti ja laittaa korvamerkit 5 metrin välein, että löytyy helposti seuraavankin kerran.  Vähän matkan päästä löytyi kilpakosijan merkinnät ja siinä piti jo hiukan istahtaa ja tuumata seuraavaa siirtoa ja laittaa lopuksi omat kilpamerkit päälle.

Emännällä meni hajut otsalohkoon asti, niin huumaava oli tuoksu kaikkien kukkivien kukkien, oli kieloa ja jos jonkinlaista. Kunnes tultiin erääseen mutkaan.....missä todettiin selvät homevauriot. Aikamme nuuskuteltuamme totesimme, että yhdessä talossa oli saunailta ja toisessa tupakkailta. Yhdessä oli vast'ikään maalattu ja toisessa oli ruuat palaneet pohjaan ja yhdessä oli selvästikkin ollut pyykkipäivä. Mikään ei meiltä kahdelta jäänyt huomaamatta. Taidamme laittaa hakemuksen Tulliin haistelijoiksi.
                                 Convallaria Majalis, Kielo, Lillies