perjantai 21. elokuuta 2015

Repen puutarhassa

Helkkari, kun joku helikopteri hyökkäili nurmikon ylätasanteella koko ajan kimppuuni. Piti siirtyä ihan verannan puolelle asemiin. Edestakaisin siinä syöksähteli ihan kuin härnätäkseen ja kaksi keltaista perhostakin tanssi nenän edessä. Totesin ne kuitenkin vaarattomiksi ja aattelin jättää räksyttämättä.


Ja kauhee homma tossa tontinkin vartioimisessa. Aina saa olla vahtimassa, äskenkin joku auto peruutti siihen tontin vieressä olevalle jalkakäytävälle melkein hipaisten minun pissapuskaani. Taas saa käydä uudet lirauttamassa siihenkin puskaan. Koita tässä nyt sitten reviiriä hoitaa, kun aina on noita häiriötekijöitä.
Edesmennyt possu piilotettuna


Emännän antamat possunkorvat olenkin piilottanut hyviin piiloihin. Yksi on koristevadelma puskan takana sille kaivetun montun vieressä. Ja pari muuta aidan vieressä tontin reunoilla. Siellä pehmiävät mukavasti ja ovat vähän niinkuin pahan päivän varalle.  Siinä sitä sitten on vahtimistakin, ettei mitään epäilyttävää ilmaannu näköpiiriin. 

Luomujuomista
Tykkään kovasti karviaisista ja punaisista marjoista. Niitä kohta mennnään Emännän kanssa kuulemma poimimaan. Ja kaivonrenkaasta on niin mukava juoda vettä. Paljon mukavampi kuin tylsästä vesikupista.


Ja vastaleikatun nurmen tuoksu, se vasta ihanaa on ja erityisesti kelliminen kuivassa leikatussa nurmessa ilahduttaa Emäntää ihan kiljahduksiin asti, kun illalla änkeän samalle tyynylle sen kanssa heinäisine turkkineni. 
Kyllä on sitten kiva kelliä nurmikossa