tiistai 25. elokuuta 2015

Riemunpäivä

Haa, IHANAA !  Naapurin lady kävi meillä kylässä. Tulla tupsahti niin yht'äkkiä, että en ollut ollenkaan osannut tarkistaa, että pihani oli tarpeeksi kunnossa. Niin minun sitten täytyi hänen läsnäollessaan juosta pitkin pihaa kieli pitkällään ja tarkistaa, että kaikki luut oli tallessa niille viedyillä paikoilla ja puskat markattuna ja vielä haistellen varmistaa ne ja ohimenevä rollaattorikin siinä sivussa haukkua häiritsemästä.

Että minä olin sitten ONNELLINEN, annoin hänelle parhaimman luuni, enkä yhtään nuukaillut tällä kertaa, vaan jäin viereen ihailemaan hänen kauniita syöntitapojaan, enkä pistänyt pahakseni, vaikka hän kävi vielä jälkiruuaksi syömässä sisällä koirannappulanikin. Katselin vain vierestä ja myötäilin, että kyllä siitä riittää jaettavaksi. Illalla kyllä sitten heittelin Emännälle tyhjää kuppia merkiksi, että "Haloo hei, kuppini on tyhjä "

Kuulin sitten myöhemmmin, että hän oli käynyt kuulemma vielä samana päivänä istumassa pitkät ajat eturappusillamme, mutta harmikseni ei sitten ollut soittanut ovikelloa, että olisin osannut mennä avaamaan. Olen otettu ja aion syödä possunkorvani tänään tuossa verannan rengin (=Isännän) sängyssä.